Tambakbaya, Tuban

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tambakbaya
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTambakboyo
Tambakbaya kapernah ing Jawa Wétan
Tambakbaya
Tambakbaya
Tambakbaya kapernah ing Indonésia
Tambakbaya
Tambakbaya
Koordhinat: 6°51′44″S 111°46′31″E / 6.86216°S 111.7754°E / -6.86216; 111.7754Koordhinat: 6°51′44″S 111°46′31″E / 6.86216°S 111.7754°E / -6.86216; 111.7754
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènTuban
Kodhe laladan
administrasi
35.23.06

Tambakbaya iku kacamatan ing Kabupatèn Tuban.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)