Geger, Turi, Lamongan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Geger
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènLamongan
KacamatanTuri
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Geger iku désa ing Kacamatan Turi, Kabupatèn Lamongan, Provinsi Jawa Wétan, Indonésia.[1] Désa iki wewatesan [2]:

ing sisih lor karo: Désa Badurame
ing sisih kidul karo: Désa Madulegi
ing sisih kulon karo: Désa Banjarmadu
ing sisih wétan karo: Désa Wangunreja

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]