Geger, Turi, Lamongan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Geger
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Lamongan
Kacamatan Turi
Pamaréntahan
 • Lurah désa -
Jembar -
Gunggunging warga -
Pepadhet -

Geger iku désa ing Kacamatan Turi, Kabupatèn Lamongan, Provinsi Jawa Wétan, Indonésia.[1] Désa iki wewatesan [2]:

ing sisih lor karo: Désa Badurame
ing sisih kidul karo: Désa Madulegi
ing sisih kulon karo: Désa Banjarmadu
ing sisih wétan karo: Désa Wangunreja

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]