Gambar:Javanese ka.svg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Barkas asli(Barkas SVG, nominal 100 × 50 piksel, gedhéning barkas: 8 KB)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan

Panyandra
Jawa: Aksara Jawa 'ka'
Bahasa Indonesia: Aksara Jawa 'ka'
English: Javanese letter 'ka'
Tanggal
Sumber Self made, using Tuladha Jejeg font by R.S. Wihananto
Juru pangarang Bennylin (yes?)
Vèrsi liya

File:Jawa_Nya.png

Lisènsi

OFL logo rect color.svg
Hak cipta © 2019 R.S. Wihananto Perangkat lunak fon ini dilisensikan dibawah SIL Open Font License. Teks lisensi tersedia disini. FAQ bisa ditemukan disini


العربية | English | فارسی | Français | Bahasa Indonesia | Italiano | Македонски | Nederlands | Português | Русский | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki15 Januari 2014 17.40Gambar cilik kanggo owahan 15 Januari 2014 17.40100 × 50 (8 KB)BennylinTuladha Jejeg
14 Agustus 2011 04.57Gambar cilik kanggo owahan 14 Agustus 2011 04.5795 × 50 (2 KB)MissMJ{{Information |Description ={{en|1=Javanese letter 'ka'}} |Source ={{JG Aksara Jawa}} |Author =MissMJ |Date =2011-08-13 |Permission =''See above.'' |other_versions =File:Jawa_Ka.png }} [[Category:Java

Luwih saka 100 kaca-kaca nduwèni pranala menyang berkas iki. Pratélan ing ngisor nuduhaké 100 kaca kanthi pranala langsung menyang berkas iki. pratélan pepak uga ana.

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Métadhatah