Alfonso VII saking León

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Alfonso VII.

Alfonso VII (1 Maret 110521 Agustus 1157) punika satunggiling Raja Galicia taun 1111 lan Raja León lan Kastilia taun 1126. Panjenenganipun dipunmakuthoni minangka kaisar Spanyol taun 1135. Panjenenganipun anak saking Urraca saking Kastilia lan Raymond saking Burgundi, lan arupa tiyang campuran Spanyol-Burgundi ingkang nguwaosi Spanyol.

Sumber[sunting | sunting sumber]

Arnaldo, Bishop of Astorga, wrote an account of Alfonso VII's life and reign known as the Chronica Adefonsi Imperatoris.


Sing mengku  sadurungé:
Urraca
Raja Galicia
11111157
Diganti déning:
Ferdinand II
Sing mengku  sadurungé:
boten wonten (Raja sepindhah)
Raja León
11261157
Diganti déning:
boten wonten
Sing mengku  sadurungé:
boten wonten (Raja sepindhah)
Raja Kastilia
11271157
Diganti déning:
Sancho III