Alfonso VII saking León

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Alfonso VII.

Alfonso VII (1 Maret 110521 Agustus 1157) punika satunggiling Raja Galicia taun 1111 lan Raja León lan Kastilia taun 1126. Panjenenganipun dipunmakuthoni minangka kaisar Spanyol taun 1135. Panjenenganipun anak saking Urraca saking Kastilia lan Raymond saking Burgundi, lan wujud tiyang campuran Spanyol-Burgundi ingkang nguwaosi Spanyol.

Sumber[besut | besut sumber]

Arnaldo, Bishop of Astorga, wrote an account of Alfonso VII's life and reign known as the Chronica Adefonsi Imperatoris.


Kang sadurungé
Urraca
Raja Galicia
11111157
Kang sawisé
Ferdinand II
Kang sadurungé
boten wonten (Raja sepindhah)
Raja León
11261157
Kang sawisé
boten wonten
Kang sadurungé
boten wonten (Raja sepindhah)
Raja Kastilia
11271157
Kang sawisé
Sancho III