Arem-arem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Arem-arem
Aremarem.jpg
Arem-arem ing piring
JinisSega
AjanganNyamikan
Panggonan asal Indonesia
Tlatah utawa prajaJawa
Hawa ajanganPanas
Woworan pokokSega, sambel gorèng
VariasiIsi sambel gorèng lan isi témpé orèk
Buku masakan: Arem-arem  Médhia: Arem-arem
Arem-arem dipunsigar

Arem-arem inggih punika dhedhaharan ingkang dipundamel saking wos[1] [2]ingkang salebetipun dipunisi sambel témpé, limrahipun dipunbungkus nganggé ujungan pisang[3], arem-arem punika wujudipun silindher. Arem-arem biyasa dipundhahar kaliyan gorèngan kados mendoan, bakwan lan sanèsipun.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Arem Arem Gurih Praktis Isi Daging - Resep". ResepKoki (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2020-10-18.
  2. "Resep Arem-Arem". Endeus TV (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2020-10-18.
  3. H, Santi; ayani (2016-02-03). "Resep dan Cara Membuat Arem-Arem Ayam yang Enak, Sedap dan Sederhana". Selerasa.com (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2020-10-18.