Arem-arem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Arem-arem

Arem-arem inggih punika dhedhaharan ingkang dipundamel saking wos ingkang salebetipun dipunisi sambel témpé, limrahipun dipunbungkus nganggé ujungan pisang, arem-arem punika wujudipun silindher.Arem-arem biyasa didhahar kaliyan gorengan kados mendoan, bakwan lan sanèsipun.