Ellyas Pical

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ellyas Pical (miyos ing Saparua, Ambon, 24 Maret 1960) punika petinju asal Indonésia ingkang dados jawara donya pisanan saking Indonésia.

Ugi pirsani[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]