Ellyas Pical

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Ellyas Pical (miyos ing Saparua, Ambon, 24 Maret 1960) punika petinju asal Indonésia ingkang dados jawara donya pisanan saking Indonésia.

Pirsani ugi[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ellyas_Pical&oldid=1061643"