Ellyas Pical

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Ellyas Pical (miyos ing Saparua, Ambon, 24 Maret 1960) punika petinju asal Indonésia ingkang dados jawara donya pisanan saking Indonésia.

Pirsani ugi[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ellyas_Pical&oldid=822704"