Cedhak kebo gupak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cedhak kebo gupak dipunwastani paribasa Jawa, ingkang ateges pawongan kedah saged wicaksana anggènipun kekancan. Kekancan kaliyan tiyang ingkang gadhah lelampahan awon sayektos saged katut awon. Paribasan sanès ingkang tegesipun sami inggih punika: Cedhak cèlèng boloten.

Ugi pirsani[besut | besut sumber]