Brajamusti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Brajamusthi

Brajamusti inggihpunika putra saking Prabu Trembaka. Brajamusti punika rayinipun Brajadhenta ingkang ndèrèk ngraman dhumateng Pringgandani lan tilar donya kaprejaya déning Radèn Gathotkaca.