Banggle, Ngadiluwih, Kedhiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Banggle
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Kedhiri
Kacamatan Ngadiluwih
Jembar -
Gunggunging warga -
Pepadhet -

Banggle iku désa ing Kacamatan Ngadiluwih, Kabupatèn Kedhiri, Provinsi Jawa Wétan, Indonésia.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]