Ngadiluwih, Kadhiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngadiluwih
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgadiluwih
Ngadiluwih kapernah ing Jawa Wétan
Ngadiluwih
Ngadiluwih
Ngadiluwih kapernah ing Indonésia
Ngadiluwih
Ngadiluwih
Koordhinat: 7°53′49″S 111°59′43″E / 7.89706°S 111.9954°E / -7.89706; 111.9954Koordhinat: 7°53′49″S 111°59′43″E / 7.89706°S 111.9954°E / -7.89706; 111.9954
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènKadhiri
Kodhe laladan
administrasi
35.06.04

Ngadiluwih iku kacamatan ing Kabupatèn Kadhiri, Provinsi Jawa Wétan, Indonésia. Ngadiluwih saka tembung adi kang anduweni makna utama lan luwih. Kacamatan iki berbatesan karo Kecamatan Kras ing kidul, Kacamatan Kandhat ing wetan, Kacamatan Maja ing kulon lan Kutha Kadhiri ing lor.

Kota Kadhiri ing lor.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)