Ngadiluwih, Kadhiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ngadiluwih
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgadiluwih
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 502: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 7°53′49″S 111°59′43″E / 7.89706°S 111.9954°E / -7.89706; 111.9954Koordhinat: 7°53′49″S 111°59′43″E / 7.89706°S 111.9954°E / -7.89706; 111.9954
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènKadhiri
Kodhe laladan
administrasi
35.06.04

Ngadiluwih iku kacamatan ing Kabupatèn Kadhiri, Provinsi Jawa Wétan, Indonésia. Ngadiluwih saka tembung adi kang anduweni makna utama lan luwih. Kacamatan iki berbatesan karo Kecamatan Kras ing kidul, Kacamatan Kandhat ing wetan, Kacamatan Maja ing kulon lan Kutha Kadhiri ing lor.

Kota Kadhiri ing lor.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.