Badhas, Kadhiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Badhas
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBadas
Badhas kapernah ing Jawa Wétan
Badhas
Badhas
Badhas kapernah ing Indonésia
Badhas
Badhas
Koordhinat: 7°43′34″S 112°12′36″E / 7.72605°S 112.20998°E / -7.72605; 112.20998Koordhinat: 7°43′34″S 112°12′36″E / 7.72605°S 112.20998°E / -7.72605; 112.20998
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènKadhiri
Kodhe laladan
administrasi
35.06.26

Badhas iku kacamatan ing Kabupatèn Kadhiri.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)