Kandhat, Kadhiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kandhat
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKandat
Kandhat kapernah ing Jawa Wétan
Kandhat
Kandhat
Kandhat kapernah ing Indonésia
Kandhat
Kandhat
Koordhinat: 7°55′14″S 112°02′35″E / 7.92045°S 112.04298°E / -7.92045; 112.04298Koordhinat: 7°55′14″S 112°02′35″E / 7.92045°S 112.04298°E / -7.92045; 112.04298
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènKadhiri
Kodhe laladan
administrasi
35.06.05

Kandhat iku kacamatan ing Kabupatèn Kadhiri.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)