Wates, Kadhiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wates
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWates
Wates kapernah ing Jawa Wétan
Wates
Wates
Wates kapernah ing Indonésia
Wates
Wates
Koordhinat: 7°54′13″S 112°05′59″E / 7.90358°S 112.09961°E / -7.90358; 112.09961Koordhinat: 7°54′13″S 112°05′59″E / 7.90358°S 112.09961°E / -7.90358; 112.09961
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènKadhiri
Kodhe laladan
administrasi
35.06.06

Wates iku kacamatan ing Kabupatèn Kadhiri.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)