Kras, Kadhiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kras
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKras
Kras kapernah ing Jawa Wétan
Kras
Kras
Kras kapernah ing Indonésia
Kras
Kras
Koordhinat: 7°57′47″S 111°58′37″E / 7.9631°S 111.97701°E / -7.9631; 111.97701Koordhinat: 7°57′47″S 111°58′37″E / 7.9631°S 111.97701°E / -7.9631; 111.97701
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènKadhiri
Kodhe laladan
administrasi
35.06.03

Kras iku kacamatan ing Kabupatèn Kadhiri.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)