Ngasem, Kadhiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngasem
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgasem
Ngasem kapernah ing Jawa Wétan
Ngasem
Ngasem
Ngasem kapernah ing Indonésia
Ngasem
Ngasem
Koordhinat: 7°48′13″S 112°02′51″E / 7.80355°S 112.04762°E / -7.80355; 112.04762Koordhinat: 7°48′13″S 112°02′51″E / 7.80355°S 112.04762°E / -7.80355; 112.04762
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènKadhiri
Kodhe laladan
administrasi
35.06.25

Ngasem iku kacamatan ing Kabupatèn Kadhiri.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)