Balonggedhé, Badas, Kedhiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Balonggedhé
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènKedhiri
KacamatanBadhas
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Balonggedhé iku désa ing Kacamatan Badhas, Kabupatèn Kedhiri, Provinsi Jawa Wétan, Indonésia.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]