Pupil

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Pupil inggih punika salah satunggaling perangan netra. Pupil punika bunderan utawi bolongan ingkang wonten ing tengah-tengahipun iris. Pupil punika ingkang nyebabaken cahya mlebet wonten ing retina. Warnanipun pupil cemeng. Cemeng inggih punika warna ingkang gampil ngresep cahya. Pramila mekaten, pupil minangka perangan netra ingkang gampil ngresep cahya.

Pranala njaba[besut | besut sumber]



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pupil&oldid=938724"