Kornéa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Diagram skema mata manungsa. Kornea (5) dumunung ing bagéan ndhuwur diagram.

Kornea iku bagéan ngarep mata sing tembus deleng, sing nutupi iris lan pupil. Yèn kornéa disénggol, klopak mata bakal nutup sacara rèflèks. Kornéa ora nduwèni pambuluh getih.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kornéa&oldid=1058789"