Pratélaning tlaga lan wadhuk ing Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Pratélan Tlaga lan Wadhuk ing Indonésia (diiurut miturut abjad).