Wadhuk Tempuran

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wadhuk Tempuran
Waduk Tempuran.jpg
Wadhuk Tempuran
Koordhinat 6°42′S 110°55′E / 6.700°S 110.917°E / -6.700; 110.917
Jinis Wadhuk
Catchment area - km2 (- mi²)
Basin countries Indonésia
Max. length - kilomèter (- mi)
Max. width -kilomèter (- mi)
Surface area -km2 (- mi²)
Average depth -mèter (- kaki)
Max. depth -mèter (- kaki)
Water volume -km3 (- mi³)
Shore length1 -kilomèter (- mi)
Surface elevation -méter (- kaki)
Islands -
Settlements Blora
1 Shore length is not a well-defined measure.

Wadhuk Tempuran iku sawijining wadhuk sing dumunung ing Kabupatèn Blora. Wadhuk iki bisa mènèhi banyu tumrap kurang luwih 50 hèktar sawah ing limang désa saubengé. Kuciwané, wadhuk iki ing mangsa katiga kerep sat, saéngga njalari tuwuhan kakurangan banyu. Saliyané kanggo mbanyoni sawah, wadhuk iki uga dipigunakaké kanggo sumber banyu ombé déning PDAM Blora. Samono uga babagan ulah raga banyu kaya lomba dayung uga migunakaké wadhuk iki minangka panggonan gladhèn. Saubengé wadhuk biyasa kanggo sarana rékréasi, mancing lan wis diadegi griya dhahar sing gubug-gubugé sumebar ing sapinggiring wadhuk.

Pranala njaba[besut | besut sumber]