Wadhuk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wadhuk iku kolam gedhé papan nyimpen banyu pasadiyan kanggo manéka kabutuhan[1]. Wadhuk bisa wujud karya alam utawa gawéan manungsa. Wadhuk gawéan diyasa kanthi cara gawé bendungan banjur diisi banyu saka kali.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Kamus Besar Bahasa Indonesia. Edisi Ketiga. Jakarta: Balai Pustaka, 2002.

Uga delengen[besut | besut sumber]