Wadhuk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Wadhuk iku kolam gedhé papan nyimpen banyu pasadiyan kanggo manéka kabutuhan[1]. Wadhuk bisa arupa karya alam utawa gawéyan manungsa. Wadhuk gawéyan dibangun kanthi cara gawé bendungan banjur diisi banyu saka kali.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ Kamus Besar Basa Indonésia. Edisi Ketiga. Jakarta: Balai Pustaka, 2002.

Lihat pula[besut | besut sumber]