Wadhuk

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Wadhuk iku kolam gedhé papan nyimpen banyu pasadiyan kanggo manéka kabutuhan[1]. Wadhuk bisa arupa karya alam utawa gawéyan manungsa. Wadhuk gawéyan dibangun kanthi cara gawé bendungan banjur diisi banyu saka kali.

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Kamus Besar Bahasa Indonesia. Edisi Ketiga. Jakarta: Balai Pustaka, 2002.

Lihat pula[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wadhuk&oldid=831055"