Wadhuk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Wadhuk iku kolam gedhé papan nyimpen banyu pasadiyan kanggo manéka kabutuhan[1]. Wadhuk bisa arupa karya alam utawa gawéan manungsa. Wadhuk gawéan diyasa kanthi cara gawé bendungan banjur diisi banyu saka kali.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ Kamus Besar Bahasa Indonesia. Edisi Ketiga. Jakarta: Balai Pustaka, 2002.

Uga delengen[besut | besut sumber]