Tlaga

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Tlaga

Tlaga iku banyu (tawar utawa asin) sing kaakumulasi ing sawijining papan sing cukup wiyar, sing bisa dumadi amarga lumeré gletser, ilènan kali, utawa amarga anané tuk banyu. Padatan tlaga bisa dinggo minangka sarana rekreasi, lan ulah raga.

Jeneng Telaga Ing Indonésia[besut | besut sumber]

Pirsanana uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan Sikil[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tlaga&oldid=992407"