Tlaga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tlaga

Tlaga iku banyu (tawar utawa asin) kang kaakumulasi ing sawijining papan kang cukup wiyar, kang bisa dumadi amarga lumeré gletser, ilènan kali, utawa amarga anané tuk banyu. Padatan tlaga bisa dinggo minangka sarana rekreasi, lan ulah raga.

Jeneng Telaga Ing Indonésia[besut | besut sumber]

Pirsanana uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]