Wadhuk Grènèng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wadhuk Grènèng
Gambar:Waduk Greneng.jpg
Wadhuk Grènèng
JinisWadhuk
Ambané tlatah kang kailèn banyu- km2 (- mi²)
Negara Indonésia
Ujur- kilomèter (- mi)
Alang kang gedhé dhéwé-kilomèter (- mi)
Amba-km2 (- mi²)
Rata-rata jero-mèter (- kaki)
Kang jero dhéwé-mèter (- kaki)
Isi-km3 (- mi³)
Dawané pasisir1-kilomèter (- mi)
Dhuwuré saka lemah-mèter (- kaki)
Pulo-
PadunungBlora
1 Dawané durung bisa kaukur kanthi akurat.

Wadhuk Grènèng iku sawijining wadhuk sing ambané udakara 45 ha, dumunung ana ing Kacamatan Tunjungan Kabupatèn Blora, kurang luwih 12 km lor kuloné Kutha Blora. Saliyané kanggo irigasi, wadhuk iki uga duwé fungsi kanggo ngopèni iwak, pamancingan lan minangka obyèk wisata

Pranala njaba[besut | besut sumber]