Wadhuk Grènèng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wadhuk Grènèng
Gambar:Waduk Greneng.jpg
Wadhuk Grènèng
Jinis Wadhuk
Catchment area - km2 (- mi²)
Basin countries Indonésia
Max. length - kilomèter (- mi)
Max. width -kilomèter (- mi)
Surface area -km2 (- mi²)
Average depth -mèter (- kaki)
Max. depth -mèter (- kaki)
Water volume -km3 (- mi³)
Shore length1 -kilomèter (- mi)
Surface elevation -mèter (- kaki)
Islands -
Settlements Blora
1 Shore length is not a well-defined measure.

Wadhuk Grènèng iku sawijining wadhuk sing ambané udakara 45 ha, dumunung ana ing Kacamatan Tunjungan Kabupatèn Blora, kurang luwih 12 km lor kuloné Kutha Blora. Saliyané kanggo irigasi, wadhuk iki uga duwé fungsi kanggo ngopèni iwak, pamancingan lan minangka obyèk wisata

Pranala njaba[besut | besut sumber]