Wadhuk Saguling

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wadhuk Saguling
Wadhuk Saguling - Wadhuk Saguling
Wadhuk Saguling
Koordinat 6°50′S, 107°25′E
Jenis tlaga Wadhuk
Dhaérah pangumpulan banyu - km2 (- mi²)
Ana ing negara Indonésia
Dawa maks. - kilometer (- mi)
Amba maks. -kilometer (- mi)
Wiyar lumahing tlaga -km2 (- mi²)
Jero rata-rata -meter (- kaki)
Jero maks. -meter (- kaki)
Volume air -km3 (- mi³)
Dawa pinggirané tlaga1 -kilometer (- mi)
Kadhuwuran lumahing tlaga -meter (- kaki)
Pulo -
Pamukiman Kebumèn
1 Dawa pinggirané tlaga ora pati cetha dhéfinisiné.

Wadhuk Saguling iku wadhuk sing dumunung ing Kabupatèn Bandhung Kulon, provinsi Jawa Kulon. Wadhuk iki minangka salah siji saka telu wadhuk sing mbendung ilèn Kali Citarum yakuwi kali sing paling gedhé ing Jawa Kulon. Loro wadhuk liyané yaiku Wadhuk Jatiluhur lan Wadhuk Cirata

Deleng uga[sunting | Owah sumber]

Pranala jaba[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wadhuk_Saguling&oldid=826189"