Wadhuk Saguling

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wadhuk Saguling
Saguling Dam.jpg
Wadhuk Saguling
Koordhinat6°50′S 107°25′E / 6.833°S 107.417°E / -6.833; 107.417
JinisWadhuk
Ambané tlatah kang kailèn banyu- km2 (- mi²)
Negara Indonésia
Ujur- kilomèter (- mi)
Alang kang gedhé dhéwé-kilomèter (- mi)
Amba-km2 (- mi²)
Rata-rata jero-mèter (- kaki)
Kang jero dhéwé-mèter (- kaki)
Isi-km3 (- mi³)
Dawané pasisir1-kilomèter (- mi)
Dhuwuré saka lemah-mèter (- kaki)
Pulo-
PadunungKebumèn
1 Dawané durung bisa kaukur kanthi akurat.

Wadhuk Saguling iku wadhuk sing dumunung ing Kabupatèn Bandhung Kulon, provinsi Jawa Kulon. Wadhuk iki minangka salah siji saka telu wadhuk sing mbendung ilèn Kali Citarum ya iku kali sing gedhé dhéwé ing Jawa Kulon. Loro wadhuk liyané ya iku Wadhuk Jatiluhur lan Wadhuk Cirata

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]