Wadhuk Saguling

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Wadhuk Saguling
Wadhuk Saguling - Wadhuk Saguling
Wadhuk Saguling
Koordinat 6°50′S, 107°25′E
Jenis tlaga Wadhuk
Dhaérah pangumpulan banyu - km2 (- mi²)
Ana ing negara Indonésia
Dawa maks. - kilometer (- mi)
Amba maks. -kilometer (- mi)
Wiyar lumahing tlaga -km2 (- mi²)
Jero rata-rata -meter (- kaki)
Jero maks. -meter (- kaki)
Volume air -km3 (- mi³)
Dawa pinggirané tlaga1 -kilometer (- mi)
Kadhuwuran lumahing tlaga -meter (- kaki)
Pulo -
Pamukiman Kebumèn
1 Dawa pinggirané tlaga ora pati cetha dhéfinisiné.

Wadhuk Saguling iku wadhuk sing dumunung ing Kabupatèn Bandhung Kulon, propinsi Jawa Kulon. Wadhuk iki minangka salah siji saka telu wadhuk sing mbendung ilèn Kali Citarum ya iku kali sing paling gedhé ing Jawa Kulon. Loro wadhuk liyané ya iku Wadhuk Jatiluhur lan Wadhuk Cirata

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wadhuk_Saguling&oldid=1054592"