Wadhuk Saguling

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wadhuk Saguling
Saguling Dam.jpg
Wadhuk Saguling
Koordhinat 6°50′S 107°25′E / 6.833°S 107.417°E / -6.833; 107.417
Jinis Wadhuk
Catchment area - km2 (- mi²)
Basin countries Indonésia
Max. length - kilomèter (- mi)
Max. width -kilomèter (- mi)
Surface area -km2 (- mi²)
Average depth -mèter (- kaki)
Max. depth -mèter (- kaki)
Water volume -km3 (- mi³)
Shore length1 -kilomèter (- mi)
Surface elevation -mèter (- kaki)
Islands -
Settlements Kebumèn
1 Shore length is not a well-defined measure.

Wadhuk Saguling iku wadhuk sing dumunung ing Kabupatèn Bandhung Kulon, provinsi Jawa Kulon. Wadhuk iki minangka salah siji saka telu wadhuk sing mbendung ilèn Kali Citarum ya iku kali sing gedhé dhéwé ing Jawa Kulon. Loro wadhuk liyané ya iku Wadhuk Jatiluhur lan Wadhuk Cirata

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]