Pasar Kliwon, Kutha Surakarta: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4990152 (translate me))
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
* [[Kraton Surakarta]]
* [[Pasar Klèwèr]]
* [[Kampung wisata Batik]] yaikuya iku ing kelurahan [[Kauman, Pasar Kliwon, Surakarta|Kauman]]
 
Kecamatan iki wewatesan :
{{Kutha Surakarta}}
{{Jawa Tengah}}
{{kecamatan-stub}}
 
[[Kategori:Kutha Surakarta]]
 
 
{{kecamatan-stub}}
18.000

besutan

Menu navigasi