Pupil: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
14 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
→‎Pranala njaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|an}} using AWB (10903)
c (Bot: Migrating 46 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q173318 (translate me))
c (→‎Pranala njaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|an}} using AWB (10903))
[[Kategori:Sirah lan gulu]]
 
 
{{Link FA|an}}
 
[[he:עין#מבנה גלגל העין האנושי]]
1.673

besutan

Menu navigasi