Segara Sulawesi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
25 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: la:Mare Sulavesiense
c (r2.7.1) (bot Menambah: gl:Mar de Célebes)
c (r2.7.1) (bot Menambah: la:Mare Sulavesiense)
[[ka:სულავესის ზღვა]]
[[ko:술라웨시 해]]
[[la:Mare Sulavesiense]]
[[lt:Sulavesio jūra]]
[[lv:Sulavesi jūra]]
35.118

besutan

Menu navigasi