Segara Natuna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Segara Natuna
Map
Map
Negara-negara Basin Indonésia ,Singapura lan Malaysia
Pulo Pulo Natuna, Pulo Anambas, Pulo Bintan, Pulo Singkep

Segara Natuna yai ku segara kang jumèrèng wiwit Kapuloan Natuna nganti Kapuloan Lingga ing Propinsi Kapuloan Riau, Indhonésiya. Segara iki wewatesan karo Segara Natuna Lor ing sisih lor, sisih lor-wétan, saha sisih wétan. Segara Natuna uga wewatesan karo Selat Karimata ing sisih kidul-wétan lan Selat Singapura ing sisih kulon.[1]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Pratélan segara

Rujukan[besut | besut sumber]