Segara Natuna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Segara Natuna
Map
Map
Negara-negara Basin Indonésia ,Singapura lan Malaysia
Pulo Pulo Natuna, Pulo Anambas, Pulo Bintan, Pulo Singkep

Segara Natuna iku iku saka sakabehanéé segara cilik kang ana ing pulo Indonésia.Kang dumunung ana ing segara Kalimantan pasisir kulon lan pasisir kidul

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Pratélan segara