Segara Bali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Segara Bali iku segara sing dumunung ing saloré Pulo Bali. Sisih lor Segara Bali dumunung Kapuloan Kangean, sing kalebu wewengkon Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.

Pranala njaba[besut | besut sumber]