Segara Bali

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Segara Bali iku segara sing dumunung ing saloré Pulo Bali. Sisih lor Segara Bali dumunung Kapuloan Kangean, sing kalebu wewengkon Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Segara_Bali&oldid=963733"