Segara Bali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Segara Bali iku segara sing dumunung ing saloré Pulo Bali. Sisih lor Segara Bali dumunung Kapuloan Kangean, sing kalebu wewengkon Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.

Pranala njaba[besut | besut sumber]