Selat Alor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Selat Alor iku selat sing misahaké Pulo Lembata (ing sisih kulon) karo Pulo Pantar (ing sisih wétan). Selat iki sisan minangka wates antara Kabupatèn Lembata karo Kabupatèn Alor.

Pranala njaba[besut | besut sumber]