Selat Alor

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Selat Alor iku selat sing misahaké Pulo Lembata (ing sisih kulon) karo Pulo Pantar (ing sisih wétan). Selat iki sekaligus minangka wates antara Kabupatèn Lembata karo Kabupatèn Alor.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Selat_Alor&oldid=830630"