Segara Seram

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Posisi Segara Seram saka Asia wétan-kidul

Segara Seram iku saka sakabehanéé segara cilik kang ana ing pulo Indonésia. Segara iki kapérang saka Samudra Pasifik kanthi jembar kurang luwih 12.000 Km² kang dumunung ing antarané Buru lan Seram. Segara Seram uga dadi salah sijiné habitat kanggo wujud jinis kaya ta goby tropis lan wujud iwak liyané. Segara iki duwé watu lan aktivitas tektonik kang isih urip.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Pratélan segara