Segara Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Segara Lor

Segara Lor iku segara ing Samudra Atlantik, dumunung ing antara Norwegia lan Denmark ing sisih wétan, Inggris ing kulon, Samudra Atlantik ing sisih lor, lan Jerman, Walanda, Belgia, lan Prancis ing sisih kidul.

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Segara_Lor&oldid=1029627"