Selat Bali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Selat Bali iku selat kang ngubungaké Pulo Jawa (ing sisih kulon) karo Pulo Bali (ing sisih wétan). Selat Bali dihubungaké nganggo layanan kapal ferry ya iku saka Plabuhan Gilimanuk (ing Bali) lan Plabuhan Ketapang (ing pulo Jawa). Ing mangsa ngarep, ing selat iki rencanané bakal dibangun kreteg.