Segara Adriatik

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Segara Adriatik
Sumber: NASA

Segara Adriatik iku bagéan saka Segara Mediterania kang misahaké Ujung Apennine (Italia) saka Ujung Balkan lan Pagunungan Apennine saka Alpen Dinarik lan barisan pagunungan kang gegandhèngan.

Pesisir kulon ya iku Italia, lan pesisir wétan ana sawetara nagara, ya iku, Slovenia, Kroasia, Bosnia-Herzegovina, Montenegro, lan Albania.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Segara_Adriatik&oldid=1009984"