Segara Natuna Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Koordinat 5°33′11″N 108°13′34″E / 5.553°N 108.226°E / 5.553; 108.226Koordhinat: 5°33′11″N 108°13′34″E / 5.553°N 108.226°E / 5.553; 108.226
Tipe Segara
Negara-negara Basin Indonésia
Pulo Natuna

Segara Natuna Lor iku segara cethèk ing ZEE Indonésia antara Segara Natuna lan Segara Cina Kidul, utawa ing lor Kabupatèn Natuna lan kidul Tanjung Cà Mau.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Parameswaran, Prashanth. "Why Did Indonesia Just Rename Its Part of the South China Sea?". thediplomat.com (ing basa American English). Dibukak ing 2021-02-07.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Pratélan segara