Selat Bangka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Selat Bangka iku selat sing ngubungaké Pulo Sumatra karo Pulo Bangka, ing perairan sisih barat Segara Jawa. Selat Bangka uga ngubungaké Provinsi Sumatra Kidul karo Kapuloan Bangka Belitung.