Selat Bangka

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Selat Bangka iku selat sing ngubungaké Pulo Sumatra karo Pulo Bangka, ing perairan sisih barat Segara Jawa. Selat Bangka uga ngubungaké Propinsi Sumatra Kidul karo Kapuloan Bangka Belitung.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Selat_Bangka&oldid=1045212"