Selat Bangka

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Selat Bangka iku selat sing ngubungaké Pulo Sumatra karo Pulo Bangka, ing perairan sisih barat Segara Jawa. Selat Bangka uga ngubungaké Propinsi Sumatra Kidul karo Kapuloan Bangka Belitung.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Selat_Bangka&oldid=1045212"