Gantiwarna, Klathèn: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (→‎Pranala njaba: ganti value using AWB)
{{Kacamatan
| jeneng = Gantiwarna
 
| angka BPS =
| provinsi = Jawa Tengah
 
| dati2 = Kabupatèn
 
| jeneng dati2 = Klathèn
 
| petha = [[Gambar:Peta klathen-gantiwarna.png|180px|center]]
| jembar = 25,64 km²
'''Gantiwarna''', ([[Basa Indonésia|cara Indonésia]]: Gantiwarno), iku [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]] [[Kabupatèn Klathèn|Klathèn]], [[Provinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
 
== Désa ==
# [[Baturan, Gantiwarna, Klathèn|Baturan]]
#* [[CeporanGentan, Gantiwarna, Klathèn|CeporanGentan]]
#* [[GentanKarangturi, Gantiwarna, Klathèn|GentanKarangturi]]
#* [[GesikanJagaprayan, Gantiwarna, Klathèn|GesikanJagaprayan]]
#* [[JabungKragilan, Gantiwarna, Klathèn|JabungKragilan]]
#* [[JagaprayanNgandong, Gantiwarna, Klathèn|JagaprayanNgandong]]
#* [[KarangturiKertèn, Gantiwarna, Klathèn|KarangturiKertèn]]
#* [[Katekan, Gantiwarna, Klathèn|Katekan]]
#* [[KertènSawit, Gantiwarna, Klathèn|KertènSawit]]
#* [[KragilanMuruh, Gantiwarna, Klathèn|KragilanMuruh]]
#* [[MléséMutihan, Gantiwarna, Klathèn|MléséMutihan]]
#* [[MuruhBaturan, Gantiwarna, Klathèn|MuruhBaturan]]
#* [[MutihanMlesé, Gantiwarna, Klathèn|MutihanMlesé]]
#* [[NgandhongGesikan, Gantiwarna, Klathèn|NgandhongGesikan]]
#* [[SawitJabung, Gantiwarna, Klathèn|SawitJabung]]
#* [[Towangsan, Gantiwarna, Klathèn|Towangsan]]
#* [[BaturanCeporan, Gantiwarna, Klathèn|BaturanCeporan]]
 
== Pranala njaba ==
63.805

besutan

Menu navigasi