Menyang kontèn

Kalikotès, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kalikotès
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKalikotes
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 7°44′48″S 110°36′26″E / 7.74671°S 110.60731°E / -7.74671; 110.60731Koordhinat: 7°44′48″S 110°36′26″E / 7.74671°S 110.60731°E / -7.74671; 110.60731
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
Désa
Kodhe laladan
administrasi
33.10.23

Kalikotès iku kacamatan ing Kabupatèn Klathèn.[1]

Pérangan administratif

[besut | besut sumber]
Désa

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.