Kalikotès, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalikotès
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKalikotes
Kalikotès kapernah ing Jawa Tengah
Kalikotès
Kalikotès
Kalikotès kapernah ing Indonésia
Kalikotès
Kalikotès
Koordhinat: 7°44′48″S 110°36′26″E / 7.74671°S 110.60731°E / -7.74671; 110.60731Koordhinat: 7°44′48″S 110°36′26″E / 7.74671°S 110.60731°E / -7.74671; 110.60731
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
Désa
Kodhe laladan
administrasi
33.10.23

Kalikotès iku kacamatan ing Kabupatèn Klathèn.[1]

Pérangan administratif[besut | besut sumber]

Désa

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)