Menyang kontèn

Tulung, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tulung
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTulung
Tulung kapernah ing Jawa Tengah
Tulung
Tulung
Tulung kapernah ing Indonesia
Tulung
Tulung
Koordhinat: 7°35′54″S 110°36′17″E / 7.59844°S 110.60485°E / -7.59844; 110.60485Koordhinat: 7°35′54″S 110°36′17″E / 7.59844°S 110.60485°E / -7.59844; 110.60485
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
Désa
Kodhe laladan
administrasi
33.10.19

Tulung iku kacamatan ing Kabupatèn Klathèn.[1]

Pérangan administratif

[besut | besut sumber]
Désa

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.