Wunut, Tulung, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wunut
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWunut
Wunut kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Wunut
Wunut
Wunut kapernah ing Jawa Tengah
Wunut
Wunut
Wunut kapernah ing Indonésia
Wunut
Wunut
Koordhinat: 7°35′22″S 110°38′43″E / 7.58953°S 110.64535°E / -7.58953; 110.64535Koordhinat: 7°35′22″S 110°38′43″E / 7.58953°S 110.64535°E / -7.58953; 110.64535
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanTulung
Kodhe laladan
administrasi
33.10.19.2018

Wunut iku désa ing Kacamatan Tulung, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)