Menyang kontèn

Malangan, Tulung, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Malangan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMalangan
Malangan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Malangan
Malangan
Malangan kapernah ing Jawa Tengah
Malangan
Malangan
Malangan kapernah ing Indonesia
Malangan
Malangan
Koordhinat: 7°34′38″S 110°36′18″E / 7.57725°S 110.60487°E / -7.57725; 110.60487Koordhinat: 7°34′38″S 110°36′18″E / 7.57725°S 110.60487°E / -7.57725; 110.60487
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanTulung
Kodhe laladan
administrasi
33.10.19.2014

Malangan iku désa ing Kacamatan Tulung, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.