Menyang kontèn

Dhalangan, Tulung, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Dhalangan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiDalangan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Klaten Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°36′50″S 110°37′25″E / 7.61392°S 110.62356°E / -7.61392; 110.62356Koordhinat: 7°36′50″S 110°37′25″E / 7.61392°S 110.62356°E / -7.61392; 110.62356
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanTulung
Kodhe laladan
administrasi
33.10.19.2007

Dhalangan iku désa ing Kacamatan Tulung, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.