Pomah, Tulung, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pomah
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPomah
Pomah kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Pomah
Pomah
Pomah kapernah ing Jawa Tengah
Pomah
Pomah
Pomah kapernah ing Indonésia
Pomah
Pomah
Koordhinat: 7°36′39″S 110°34′52″E / 7.61093°S 110.58098°E / -7.61093; 110.58098Koordhinat: 7°36′39″S 110°34′52″E / 7.61093°S 110.58098°E / -7.61093; 110.58098
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanTulung
Kodhe laladan
administrasi
33.10.19.2003

Pomah iku désa ing Kacamatan Tulung, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)