Kiringan, Tulung, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kiringan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKiringan
Kiringan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Kiringan
Kiringan
Kiringan kapernah ing Jawa Tengah
Kiringan
Kiringan
Kiringan kapernah ing Indonésia
Kiringan
Kiringan
Koordhinat: 7°36′50″S 110°35′50″E / 7.6139°S 110.59725°E / -7.6139; 110.59725Koordhinat: 7°36′50″S 110°35′50″E / 7.6139°S 110.59725°E / -7.6139; 110.59725
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanTulung
Kodhe laladan
administrasi
33.10.19.2005

Kiringan iku désa ing Kacamatan Tulung, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)