Ngawèn, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngawèn
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgawen
Ngawèn kapernah ing Jawa Tengah
Ngawèn
Ngawèn
Ngawèn kapernah ing Indonésia
Ngawèn
Ngawèn
Koordhinat: 7°39′48″S 110°36′26″E / 7.66339°S 110.60711°E / -7.66339; 110.60711Koordhinat: 7°39′48″S 110°36′26″E / 7.66339°S 110.60711°E / -7.66339; 110.60711
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
Désa
Kodhe laladan
administrasi
33.10.22

Ngawèn iku kacamatan ing Kabupatèn Klathèn.[1]

Pérangan administratif[besut | besut sumber]

Désa

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)