Manjungan, Ngawèn, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Manjungan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiManjungan
Manjungan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Manjungan
Manjungan
Manjungan kapernah ing Jawa Tengah
Manjungan
Manjungan
Manjungan kapernah ing Indonésia
Manjungan
Manjungan
Koordhinat: 7°39′26″S 110°36′37″E / 7.65713°S 110.61023°E / -7.65713; 110.61023Koordhinat: 7°39′26″S 110°36′37″E / 7.65713°S 110.61023°E / -7.65713; 110.61023
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanNgawèn
Kodhe laladan
administrasi
33.10.22.2008

Manjungan iku désa ing Kacamatan Ngawèn, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)