Sèndhèn, Ngawèn, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sèndhèn
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSenden
Sèndhèn kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Sèndhèn
Sèndhèn
Sèndhèn kapernah ing Jawa Tengah
Sèndhèn
Sèndhèn
Sèndhèn kapernah ing Indonésia
Sèndhèn
Sèndhèn
Koordhinat: 7°40′31″S 110°35′22″E / 7.67536°S 110.58946°E / -7.67536; 110.58946Koordhinat: 7°40′31″S 110°35′22″E / 7.67536°S 110.58946°E / -7.67536; 110.58946
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanNgawèn
Kodhe laladan
administrasi
33.10.22.2004

Sèndhèn iku désa ing Kacamatan Ngawèn, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)