Ngawèn, Ngawèn, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngawèn
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgawen
Ngawèn kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Ngawèn
Ngawèn
Ngawèn kapernah ing Jawa Tengah
Ngawèn
Ngawèn
Ngawèn kapernah ing Indonésia
Ngawèn
Ngawèn
Koordhinat: 7°39′50″S 110°35′23″E / 7.66391°S 110.58959°E / -7.66391; 110.58959Koordhinat: 7°39′50″S 110°35′23″E / 7.66391°S 110.58959°E / -7.66391; 110.58959
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanNgawèn
Kodhe laladan
administrasi
33.10.22.2005

Ngawèn iku désa ing Kacamatan Ngawèn, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)