Dhuwet, Ngawèn, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhuwet
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiDuwet
Dhuwet kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Dhuwet
Dhuwet
Dhuwet kapernah ing Jawa Tengah
Dhuwet
Dhuwet
Dhuwet kapernah ing Indonésia
Dhuwet
Dhuwet
Koordhinat: 7°40′40″S 110°34′29″E / 7.67787°S 110.57465°E / -7.67787; 110.57465Koordhinat: 7°40′40″S 110°34′29″E / 7.67787°S 110.57465°E / -7.67787; 110.57465
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanNgawèn
Kodhe laladan
administrasi
33.10.22.2003

Dhuwet iku désa ing Kacamatan Ngawèn, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)