Bayat, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bayat
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBayat
Bayat kapernah ing Jawa Tengah
Bayat
Bayat
Bayat kapernah ing Indonésia
Bayat
Bayat
Koordhinat: 7°46′19″S 110°39′18″E / 7.77204°S 110.65487°E / -7.77204; 110.65487Koordhinat: 7°46′19″S 110°39′18″E / 7.77204°S 110.65487°E / -7.77204; 110.65487
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
Désa
Kodhe laladan
administrasi
33.10.04

Bayat iku kacamatan ing Kabupatèn Klathèn.[1]

Pérangan administratif[besut | besut sumber]

Désa

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)